• DSC_0467
  • DSC_0459
  • DSC_0523
  • DSC_0463

Opdracht: Een kast om zoveel mogelijk cd’s, audio apparatuur, dvd’s op te bergen en eigenlijk was een bijzettafeltje ook nog erg handig. Liever niet breder dan 2,80 meter, hoger en dieper dan 55 cm

Oplossing: Een kast uit twee delen. Het eerste deel bestaat uit vier brede laden voorzien van een vakverdeling waar in totaal 800 cd’s in passen. Met aan de rechterzijde een deur met ruimte voor audio apparatuur. Het tweede deel is voorzien van een deur met aan de binnenzijde een legbord. In plaats van pootjes heeft de kast wielen, zodat je hem makkelijk kunt verrijden en het blok ook kan gebruiken als een klein tafeltje. Zet je beide delen tegen elkaar, dan lijkt het door de symmetrie toch één kast.

De kast is gemaakt van ecoplex stabilo, een staafverlijmde meerlagenplaat opgebouwd uit lagen populierenhout, bekleed met een dun laagje MDF. De laden zijn gemaakt van russisch berken FSC multiplex. De fronten van de laden en de deuren zijn gemaakt van FSC MDF. Het geheel is zijdeglans wit gespoten.