Hallo mijn naam is Ben, welkom op mijn website.

In 2008 ben ik gestart met Ben Werkt. Ben Werkt houdt zich bezig met het totaalconcept voor meubelmaken en andere toepassingen. Fysiek bezig zijn en werken met m’n handen heeft me altijd gelegen, maar het contact met klanten vind ik stiekem net zo leuk. Oftewel het gehele product proces van a tot z doorlopen. Vandaar dat ‘voor mezelf beginnen’ het meest voor de hand liggende was om dit allemaal te combineren.

Voor mij is het belangrijk om producten te maken die echt op ‘maat’ zijn. Daarmee bedoel ik niet dat een kast precies tussen twee muurtjes past, want dat is vanzelfsprekend als je naar een meubelmaker gaat. Een object moet bij de eigenaar passen en iets toevoegen aan de omgeving waar het in staat.

Om dit te bereiken is het van belang om goed te luisteren naar de wensen van de klant. Tijdens een gesprek kijken we samen naar de mogelijkheden en oplossingen. Aan de hand van dit gesprek maak ik een 3d schets, die later gedetailleerd wordt uitgewerkt. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van hoe het uiteindelijke meubel er daadwerkelijk uit komt te zien. Op het moment dat de tekening overeenkomt met de verwachting van de opdrachtgever, bepalen we de materialen, en kan ik beginnen met de realisatie.

Naast meubels maak ik ook decors/ stands en complete interieurs. Dit werk doe ik meestal in opdracht van derden of in samenwerking met collega freelancers. Mocht je interesse hebben om met mij samen te werken of heb je vragen omtrent een meubelstuk, dan kan je mij het beste bereiken via mail. Mijn telefoon hoor ik over het algemeen nauwelijks door de herrie van de machines waar ik mee sta te werken.

Hieronder een beeld van het hart van de werkplaats.

Groeten,

Ben